روش های عایق کاری دیوارهای خارجی و داخلی ساختمان و منازل

فروش و اجرای انواع عایق در کشور ۰۹۱۲۱۷۵۴۱۱۰

روش های عایق کاری دیوارهای خارجی و داخلی ساختمان و منازل

۳,۷۳۳ بازديد
روش های عایق کاری دیوارهای خارجی و داخلی ساختمان و منازل : عایق حرارتی دیوار به‌ویژه دیوارهای خارجی در کاهش هزینه‌ها و صرفه‌جویی در مصرف سوخت تأثیر چشم‌گیری دارد. اهمیت این کار بر هیچ‌کسی پوشیده نیست و مزایای آن می‌تواند در هنگام بهره‌برداری از سازه خود را نشان دهد. با توجه به پیشرفت تکنولوژی ساخت ساختمان و متدهای ساخت سریع خانه ها در کمترین مدت، روش های جدیدی نیز به وجود آمده اند، از جمله این روش ها می توان به ICF (بلوک های سیمانی عایق) و ساندویچ پانل ها اشاره کرد. درون این مصالح از عایق حرارتی استفاده شده است و نیاز به عایق کاری مجدد دیوار نمی باشد.
 

روش های عایق کاری دیوارهای خارجی و داخلی ساختمان و منازل

سوالی که مطرح است این است که کدامیک از این روش ها برای عایق کاری حرارتی ساختمان مناسب تر است؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که هر یک از این روش ها برای شرایط خاصی مناسب تر هستند. برای مثال در یک ساختمانی که ساخته شده است نمی توان از روش سوم استفاده کرد و باید از یکی از روش های اول و دوم برای عایق کاری دیوارهای ساختمان استفاده کرد. پارامترهای اقتصادی نیز بر انتخاب نوع روش عایق کاری اثر می گذارد. توجه به نوع دیوار و نمای ساختمان در انتخاب روش مناسب از اهیمت بسزایی برخوردار است. بهترین روش برای عایق کاری دیوارهای ساختمان، عایق کاری در زمان ساخت آن ها می باشد. در این زمان هزینه عایق کاری کمتر است و عایق کاری راحت تر می باشد. روش های عایق کاری مختلفی در زمان ساخت بنا وجود دارد که در زیر آورده شده است. می توان عایق کاری دیوارها را در زمان اجرای نمای ساختمان نیز انجام داد. در عایق کاری ساختمان در هنگام ساخت، می توان از سازه استفاده کرد که این مخصوص زمانی است که عایق های انعطاف پذیر استفاده می شود (مانند عایق های پشم سنگ پتویی و لحافی) یا می توان از روش عایق کاری بدون سازه برای عایق های صلب (مانند عایق پشم سنگ تخته ای فشرده) استفاده کرد. جهت اطلاع از فروش محصولات عایق کاری با شمره 09121754110 تماس بگیرید.

بهترین روش عایق کاری ساختمان بهترین روش عایق کاری ساختمان, انواع روش های عایق بندی

روش دیگر که در این زمان استفاده می شود، عایق کاری با استفاده از مصالح عایق مانند بلوک های عایق حرارتی یا ساندویچ پانل ها است که استفاده از این روش برای عایق کاری دیوارها آسان تر است و هزینه ی کمتری دارد. دیوارهای ساختمان را می توان هم از داخل و هم از خارج عایق کاری کرد. در عایق کاری دیوارها از خارج، دیوارهای ساختمان نیز به همراه ساختمان گرم می شوند، در این حالت اینرسی حرارتی ساختمان افزایش می یابد و در مواقعی که محیط داخلی ساختمان سرد شود، گرمای دیوارها، محیط داخل ساختمان را گرم می کند که این باعث ثبات گرمایی ساختمان می شود. از این روش عایق کاری بیشتر برای ساختمان هایی استفاده می شود که کاربری دائمی دارند مانند ساختمان های مسکونی. در این روش تغییرات دمای داخل تاثیر کمی از تغییرات دمای خارج ساختمان می پذیرد و آسایش حرارتی ساختمان افزایش می یابد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.